Setmana santa 2018

VACANCES DE IOGA a la natura
Setmana Santa 2018

Sant Hilari Sacalm, Les Guilleries, 30, 31 de març i 1 d'abril de 2018


A l'inici de la primavera sentim la crida de la natura a sortir cap a l’exterior, desfer-nos de la mandra del hivern per expandir-nos i créixer plens de vida
Et proposem unes vacances diferents amb tot un seguit d’activitats que t'ajudaran a desconnectar i sentir-te millor: ioga, chi kung, relaxacions, passejades i excursions, gestió de l’estrès, etc. pensades per descansar, harmonitzar-te i recuperar energia durant aquests dies. Tot plegat, amb una dinàmica relaxada que et permeti recuperar la connexió amb tu mateix(a) i amb la natura. 

Serà a  Mas Carbò, una encantadora casa rural, situada al cor de les Guilleries,  rodejada de boscos espectaculars, prats, silenci i quietud.PROGRAMA*:

Totes les activitats programades estan relacionades amb el ioga, el contacte amb la natura i el creixement personal. 

El fil conductor d’aquestes vacances serà la recerca de l’harmonia interior entenent el que ens passa mirant-nos a través de la natura i l’estació que vivim, la primavera.
LA CASA:
Mas Carbó és un conjunt de dues masies del segle XVI restaurades per poder gaudir de tots els seus espais i llocs, i completament envoltades de prats i boscos d’imponents d’avets.
Està situada al terme municipal de Sant Hilari Sacalm, ubicat al bell mig del massís de Les Guilleries, a 1000 m. d’altitud, amb vistes al Montseny.  Sant Hilari és el municipi més muntanyós de la comarca de La Selva, envoltat pel Pla de les Arenes (1.086 m), la serra de la Gavarra (1.182 m), la muntanya de Sant Miquel (1.204 m), i la serra del Pedró (929 m). La seva situació fa que bona part del terme sigui bosc, de manera que l’entorn de Sant Hilari és un dels bens més preuats pels seus vilatans.
Les Guilleries són un massís muntanyós situat a l’extrem nord-est de la Serralada Prelitoral catalana del que en formen part les comarques d’Osona i La Selva.
El seu relleu en general és muntanyós i abrupte; té uns desnivells molt marcats, amb altures màximes de 1.204 m a Sant Miquel de les Formigues o Solterra i en altres cims quasi tan alts, com el Faig Verd, Sant Benet i Sant Gregori. Però una altra característica son les planes o calmes, en zones culminants, entre 800 i 1000 metres, que formen paisatges ondulats, és el cas del Pla de les Arenes de Sant Hilari.
Les Guilleries enllacen el massís del Montseny (parc natural i reserva de la biosfera) i la Serralada Transversal i actuen com a corredor biològic.
La casa disposa d’una gran sala per als nostres tallers, habitacions àmplies amb lliteres i algunes habitacions dobles i triples,  amb una capacitat total de 70 persones, diversos salons amb sala d'estar i diversos prats que envolten la casa i era convertida en pati.

Un dels punts fort de Mas Carbó és el tracte càlid i familiar per sentir-se com a casa. I l'entorn amb la natura és immillorable. Podeu visitar la seva pàgina web: http://www.mascarbo.org/


PREUS:  

Preus tot inclòs i  allotjament en habitació compartida:

 • Des de divendres matí a diumenge desprès de dinar: 270 €
 • Des de dissabte matí a diumenge desprès de dinar: 165 €
*Si tens una necessitat especial a l'hora de compartir habitació, si et plau comunicans-ho amb antel·lació per poder donar-te una solució satisfactòria.


CAL PORTAR:

Per la practica de ioga:

 • Estora de ioga. IMPRESCINDIBLE
 • Coixí de meditació (molt recomanat)
 • Manteta o xal per a la meditació (tot i que a la casa n'hi ha)
 • Llibreta i bolígraf per fer anotacions
 • Calçat lleuger adequat per caminar per la natura. Important!
Per la casa i exteriors:

 • Lot (llanterna) per les nits.
 • Tovallola de dutxa, necesser  i calçat de dutxa
 • Jersei, per si refresca
 • Gorra amb visera
 • Ampolla d’aigua. Important!
 • Paraigües o equip d’aigua, i calçat de recanvi (preventiu)

INFORMACIÓ I RESERVES:

Podeu fer la vostra reserva trucant al 937513325 o enviant un e-mail a info@tallerdeiogapremia.cat.
La inscripció NOMÈS serà  vàlida prèvia paga i senyal de 30€.

No hay comentarios:

Publicar un comentario