SANT JOAN 2018

Revetlla i/o Cap de Setmana de Ioga a la Natura
ST. JOAN CONSCIENT
Mas Carbó (Sant Hilari Sacalm) 22, 23 i 24  de juny de 2018


Et proposem passar un St. Joan diferent i conscient, en plena natura, lluny dels petards i els sorolls. En una nit com aquesta et convidem a explorar la teva pròpia essència i a connectar amb la propia magia interna. Per això hem preparat una nit de foc, jocs, dansa, cant i celebració, tot recuperant l’essència original d’aquesta festa que vol donar la benvinguda al solstici d’estiu. 
I la resta del cap de setmana, relaxació, tranquil·litat i connexió tot practicant ioga a la natura. El programa també inclou excursions, creativitat, tècniques de massatge, ioga amb arbres, etc.. Tot això en un entorn privilegiat, a les Guilleries, a Mas Carbó (Sant Hilari Sacalm).PROGRAMA*:

Revetlla: Us proposem una nit màgica i diferent, on tornar a l’essència de la celebració del St. Joan, connectant amb el foc, les estrelles, el joc, els cants i les danses.  Un espai per recuperar l’esperit alegre, festiu, innocent i en harmonia amb els  elements, tot  oblidant-nos de les nostres màscares, i atrevint-nos a ser i gaudir qui de debò som. 
Cap de setmana de ioga a la naturaaprofitant la natura de l’entorn treballarem amb âsanapranayama, meditació, bandhes, relaxacions, excursions i passejos, tècniques de massatge, creativitat,  etc.. per  recuperar el centre, la calma i la connexió amb nosaltres mateixos i amb la natura.


*Totes les activitats són opcionals


La casa:

Mas Carbó és un conjunt de dues masies del segle XVI restaurades per poder gaudir de tots els seus espais i llocs, i completament envoltades de prats i boscos d’imponents d’avets.
Està situada al terme municipal de Sant Hilari Sacalm, ubicat al bell mig del massís de Les Guilleries, a 1000 m. d’altitud, amb vistes al Montseny.  Sant Hilari és el municipi més muntanyós de la comarca de La Selva, envoltat pel Pla de les Arenes (1.086 m), la serra de la Gavarra (1.182 m), la muntanya de Sant Miquel (1.204 m), i la serra del Pedró (929 m). La seva situació fa que bona part del terme sigui bosc, de manera que l’entorn de Sant Hilari és un dels bens més preuats pels seus vilatans.
Les Guilleries són un massís muntanyós situat a l’extrem nord-est de la Serralada Prelitoral catalana del que en formen part les comarques d’Osona i La Selva.
El seu relleu en general és muntanyós i abrupte; té uns desnivells molt marcats, amb altures màximes de 1.204 m a Sant Miquel de les Formigues o Solterra i en altres cims quasi tan alts, com el Faig Verd, Sant Benet i Sant Gregori. Però una altra característica son les planes o calmes, en zones culminants, entre 800 i 1000 metres, que formen paisatges ondulats, és el cas del Pla de les Arenes de Sant Hilari.
Les Guilleries enllacen el massís del Montseny (parc natural i reserva de la biosfera) i la Serralada Transversal i actuen com a corredor biològic.
La casa disposa d’una gran sala per als nostres tallers, habitacions àmplies amb lliteres i algunes habitacions dobles i triples,  amb una capacitat total de 70 persones, diversos salons amb sala d'estar i diversos prats que envolten la casa i era convertida en pati.

Un dels punts fort de Mas Carbó és el tracte càlid i familiar per sentir-se com a casa. I l'entorn amb la natura és immillorable. Podeu visitar la seva pàgina web: http://www.mascarbo.org/


PREUS (tot inclòs, allotjament, àpats i activitats) :

  • TOT complet (divendres tarda a diumenge desprès de dinar): 220 €
  •  De dissabte matí a diumenge desprès de dinar: 185 €
  • Revetlla (dissabte tarda -diumenge desprès de dinar, inclou activitat del mati):130 €

*Si tens cap necessitat especial a l'hora de dormir o menjar (intoleràncies, al·lèrgies, etc..) fes-nos-ho saber per que la teva estança sigui el millor possible.

INSCRIPCIONS:
Enviant un mail a info@tallerdeiogapremia.cat o trucant al 93 751 3325. Per fer la reserva cal fer un ingrès de 30 € en concepte de paga i senyal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario