Retir de Tardor 2018

RETIR de IOGA A LA NATURA

TARDOR 2018

2-3-4 de Novembre, a Sant Hilari Sacalm (Les Guilleries)


"Cuando tomas contacto con la quietud interior, tomas contacto contigo mismo. Cuando tomas contacto contigo mismo, encuentras tu lugar en el mundo."

Et proposem un cap de setmana de descans i regeneració amb tot un seguit d’activitats relacionades amb la pràctica del ioga que t'ajudaran a desconnectar i sentir-te millor: sèries de postures i estiraments, respiracions, relaxacions i meditacions per harmonitzar-te i recuperar energia durant aquests dies. També farem passejades pel bosc, creativitat, etc.. Tot plegat, amb una dinàmica relaxada que et permeti recuperar la connexió amb tu mateix(a) i amb la natura. 
Serà a  Mas Carbò, una encantadora casa rural, situada al cor de les Guilleries,  rodejada de boscos espectaculars, prats, silenci i quietudPROGRAMA*:
L’objectiu d’aquest curs és calmar la ment, per harmonitzar-nos amb els nostres propis ritmes i cicles, guanyant en salut i consciència. Ho farem a través de la pràctica del Hatha Ioga, destacant la interiorització, el recolliment dels sentits i meditació. Hi haurà passejades en la natura, moviment expressiu, txi kung, etc... El fil conductor d’aquests dies serà la recerca de l’harmonia interior, mirant-nos a través de la natura i l’estació que vivim, la tardor.
DIVENDRES
DISSABTE
DIUMENGE

8:00-9:00 h Practica matinal depurativa
8:00-9:00 h Practica matinal depurativa
9:00 h Esmorzar i temps lliure
9:00 h Esmorzar i temps lliure
 10:30 h. Presentació 
 
Passeig pels voltants de Mas Carbó
 
Chi kung: Sèrie de Metall
En silenci a la Natura: Crear haikus Tardor

 13:00 h: Pranayama: Respiració completa 
10:30 h Sèrie IV:
Cap a l’interior

12:00 Meditació IV a la Natura:  Kin-hin

14:00 Cloenda
A partir de les 16:00 hArribada i acomodació (opcional, també es pot arribar dissabte al mati)
14:00 h Dinar i temps lliure
14:30 h Dinar

17:00 h. Sèrie I: Bio-respiració

18:30 h. Meditació I: A través de la respiració

19:30 h. Relaxació: Deixar anar


16:30 h: Xerrada: Salut a la tardor

17:30 h. Sèrie II:
Purificació. Meridians metall.

19:00 Massatge meridians pulmó i budell gruixut


Tornada a casa


20:30 h Sopar
20:30 h Sopar

22:30  Meditació II: Recollint els sentits Oïda

22:30 h Meditació IV: Cant de mantres


LA CASA

Mas Carbó és un conjunt de dues masies del segle XVI restaurades per poder gaudir de tots els seus espais i llocs, i completament envoltades de prats i boscos d’imponents d’avets.

Està situada al terme municipal de Sant Hilari Sacalm, ubicat al bell mig del massís de Les Guilleries, a 1000 m. d’altitud, amb vistes al Montseny
Les Guilleries enllacen el massís del Montseny (parc natural i reserva de la biosfera) i la Serralada Transversal i actuen com a corredor biològic.
La casa disposa d’una gran sala per als nostres tallers, habitacions àmplies amb lliteres i algunes habitacions dobles i triples,  amb una capacitat total de 70 persones, diversos salons amb sala d'estar i diversos prats que envolten la casa i era convertida en pati.

Un dels punts fort de Mas Carbó és el tracte càlid i familiar per sentir-se com a casa. I l'entorn amb la natura és immillorable. Podeu visitar la seva pàgina web: http://www.mascarbo.org/
PROFESSORS
  • Àlex Costa. Professor de Ioga, director d'El Taller de Ioga i professor de l'escola de formació de professores de ioga Yoga Síntesis. Col·laborador habitual a la revista Integral.
  • Mònica Calvo. Professora de Yoga, formada a Yoga Síntesis. Professora de Tai Ji formada per José Luis Serra. Professora de Reiki. Directora d'El Taller de Ioga i col·laboradora  del programa l’Ofici de Viure de Catalunya Radio.

PREUS (Tot inclòs: allotjament, àpats i activitats)
  • Des de divendres tarda (17:00 h): 225 €
  • Des de dissabte al matí: 155 €


Informació i reserves:

Podeu fer la vostra reserva trucant al 937513325 o enviant un e-mail a info@tallerdeiogapremia.cat.
La inscripció serà vàlida prèvia paga i senyal de 30 €.

No hay comentarios:

Publicar un comentario