Cap d'any 2018

Celebració de cap d’any alternativa 

RETIR DE CAP D'ANY 2018
COMENÇA EL 2019 AMB ENERGIES RENOVADES
La Comademont (Batet de la Serra, La Garrotxa); 29, 30, 31 de desembre 2017 i 1 de gener de 2019

Des d'El Taller de Ioga et proposem passar un cap d'any alternatiu, sense aglomeracions, en un espai acollidor envoltat de natura, compartint una experiència meditativa amb gent afí a la filosofia del ioga. Ens espera un ritual de cap d’any molt especial, emotiu i alegre. 
Serà un cap de setmana de ioga a la Natura, per connectar amb el silenci i la calma, els cicles interns i les emocions. Ho farem  mitjançant les eines del ioga, emfatitzant en la interiorització i la meditació, les passejades per la natura, el chi kung, i el moviment expressiu.
Serà a Mas La Comademont, a La Garrotxa, en ple Parc Natural de la Zona Volcànica, una masia encantadora preparada per acollir grups on regna el silenci i la Natura.PROGRAMA RETIR DE CAP D’ANY*:
Hem preparat tot un cap de setmana de ioga a la Natura, on el plat fort serà la celebració de Cap d’any. Totes les activitats estan pensades per gaudir de la calma, la natura i establir una connexió profunda amb el nostre jo intern, trobant els nostres tresors interns.

LA CASA:
El lloc triat per aquest cap d'any és La Comademont, a les Batet de la Serra, a la Garrotxa, en ple parc Natural de la Zona Volcànica.  És una encantadora masia catalana, envoltada de natura verge, des d'on fer un munt d'excursions i passejades. El menjar és vegetarià i el tracte acollidor. 
Si tens cap necessitat especial a l’hora de reservar habitació, digue’ns –ho i farem el possible per que estiguis el més còmode possible.PREUS:

Els preus inclouen allotjament, àpats i activitats:

• 
Des de dissabte a la nit (sencer): 370 €
Cap de setmana (dissabte 29 i diumenge 30): 165 €
Només Cap d’Any (des de dilluns 31 tarda fins dimarts 1 desprès de dinar): 135 €

Informació i reserves:
Pots fer la teva reserva contactant amb nosaltres: trucant al 937513325 o enviant un e-mail a info@tallerdeiogapremia.cat.


La plaça només es reservarà prèvia paga i senyal de 30 € sobre el total.

No hay comentarios:

Publicar un comentario